Top laatste Vijf flesje water bedrukken Stedelijk nieuws

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt het vanwege jouw! Het merknaam mag in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het vervolgens bekwaam over. En dit kost niks! Vanwege een genoeg werkzaamheden gaat een leverdatum betreffende een bestelling ons dag later zijn.

Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen wij veelal nóg ons dag voorheen bezorgen.

De allereerste variant kan zijn een flesje waarbij een inhoud 33cl kan zijn. Deze kleinste versie kan zijn geschikt wegens bijvoorbeeld recepties of vergaderingen.

In 2004 zochten wij naar ons gelegenheid om ons persoonlijk merk water op een markt te brengen. Alang snel kwamen we daar achter dat dit immers mogelijk was maar dat wij anti ons enorme minimale afname aankeken. Ervoor moest ook ons opslagruimte gezocht geraken met alle kosten van dien. 

Uit een onderzoek over TNS Nipo blijft dat zo ons derde betreffende al die Nederlanders minder water inneemt dan de aanbevolen hoeveelheid met 3,5 liter. Immers zou verdere dan de helft met genoegen meer water willen drinken.

Goedkope flesje water bedrukt betreffende uw logo, opdruk en tekst op dit etiket. het papieren label kan zijn totaal naar de eigen smaak in te vullen. Die flesjes ..

Flesjes water bedrukt betreffende de persoonlijk logo. Cheapie flesjes met opdruk en tekst op het etiket. Het label is geheel naar de eigen smaak in te vullen..

Dit water komt uit ondergrondse bronnen en bevat iedere keer een betrouwbare samenstelling met mineralen. Mineralen die hierin bestrijden zijn onder andere zout, ijzer en magnesium. De belangrijke samenstelling vertelt het dat in ieder flesje water de structuur aan mineralen direct kan zijn.

Flesje water bedrukken mag in ons mum betreffende tijd in een full-color opdruk. De bedrukking zal iedere keer full-color bestaan indien jouw waterflesjes via het laat drukken. Daar kan zijn ons gelegenheid om de waterfles bedrukt te voorzien over 4 zijden betreffende jouw persoonlijk merknaam ofwel tekst erop. Neem contact met ons op wegens verschillende vragen aan de aantallen of wellicht een opdruk met poly waterflesjes met logo.

‘Vandaag besteld, morgen in woonhuis’? Welke vlieger zal tot mijn spijt niet op. Hetgeen dan immers? We tonen dit reeks werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum, waardoor jouw exact beseft als je je bestelling kan verwachten.

Laat billijk waterflesjes betreffende eigen etiket bedrukken. Waterflesjes verrichten het iedere keer echt op een beurs, party ofwel kantine. Wij beschikken over waterflesjes betreffende plat water ofwel prik (koolzuurhoudend). Inhoud 330 ml ofwel 500 ml. De etiketten zelf kunnen volkomen in full colour all aan bedrukt worden.

Een etiketten worden afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt met een ultra glansdruk, prima voor dit maken betreffende een briljante allereerste indruk. Een etiketten zijn 100% krasvast!

Heb je slechts een merknaam? Vervolgens kunnen we ook slechts dit logo erop drukken, maar de service aangaande Maxilia zal nader, verzend je merknaam more info in en wij maken voor niets ons mooi passend ontwerp! Zo benut je dit hele etiket op een waterfles en valt je bedrijf genoeg op!

Right Time Private Label produceert en levert verschillende soorten en maten flesjes water met de persoonlijk etiket. Flesjes bronwater die wij bedrukken met een etiket met uw merknaam en de persoonlijk ontwerp. Gepersonaliseerd, en welke we exclusief voor u bedrukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *